Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 02-05-2008 0:31 Temat postu: |
|
|
Wrzucę na pewno, ale najpierw muszę je poprawić (żeby znowu nie było, że mam za ładny język i styl), a potem muszę się zastanowić, czy w tych opisach nie ma niczego, co mogłoby być tajemne / ukryte / dostępne tylko dla gracza danego klanu. Ale na pewno będę wrzucał. Teraz chętnie bym wrzucił, tylko nie wiem jak, bo jestem netowym analfabetą, mapę z podziałem na okręgi. Mapa jest bardzo kiepska graficznie, ale dość jasno przedstawia podział na klany i prowincje tych klanów. No i na podstawie tej mapy robię opis geografii i podział administracyjny... tylko jak napisałem, nie wiem jak tą mapę tu wrzucić. Może ktoś mądrzejszy mi pomoże, a może nie.... _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
Uderzajac pierwszy, uderzasz ostatni
Kiedy jesz, jedz. Kiedy czytasz, czytaj. Kiedy czytasz przy jedzeniu, czytaj przy jedzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tabar Wielki Demon

|
Wysłany: 02-05-2008 20:46 Temat postu: |
|
|
Uzyj jakiegos darmowego hostingu zdjec i tu wklej linka, a jak nie to po dlugim weekendzi eja to zahostuje, tak jak robilem z portretami do BW
Jak wpiszesz w google hosting zdjec to wyskoczy kupa adresow.
pzdr
Tabar _________________ "Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem, hej"
KNŻ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 02-05-2008 23:14 Temat postu: |
|
|
Dzięki Tabar. Głupia sprawa, XXI wiek, kończy się nawet jego pierwsza dekada, a ja nigdy nie "hostingowałem" zdjęć. Popróbuję, zobaczymy co z tego wyjdzie, a jak nic, to prześlę tobie tą mapkę. _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
Kiedy jesz, jedz. Kiedy czytasz, czytaj. Kiedy czytasz przy jedzeniu, czytaj przy jedzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 14-05-2008 2:14 Temat postu: |
|
|
Przerwa w pracach nad grą już za mną. Zrobiłem opis ziem Modliszki. Powoli, bo powoli, ale jakoś prace idą. _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
|
Powrót do góry |
|
 |
Andre Demoni Władca

|
Wysłany: 23-05-2008 22:07 Temat postu: |
|
|
Nieoficjalna wieść głosi, że strategiczna L5K ruszy po terrakonie (tegorocznym ), bo w lipcu Buzz będzie miał dużo czasu  _________________ Tu leży William co trolla ustrzelił
lecz długo się faktem tym nie weselił.
Zginął na bagnach przez zwierzoludzi zakłuty
zabrali mu gacie, płaszcz oraz buty.
NvJ |
|
Powrót do góry |
|
 |
tabar Wielki Demon

|
Wysłany: 25-05-2008 22:00 Temat postu: |
|
|
Witam,
Heh... no to zacznie sie beze mnie
pzdr
Tabar _________________ "Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem, hej"
KNŻ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 26-05-2008 11:13 Temat postu: |
|
|
Nie przejmuj się Tabar, to na razie nieoficjalna informacja.... _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 11-08-2008 15:52 Temat postu: |
|
|
Tabar, dobra wiadomość - nie zacznie się bez Ciebie
Zła wiadomość - nie wiadomo kiedy w ogóle się zacznie, bo ze względu na moje zaangażowanie w prowadzenie Avanturiona, prace nad strategicznym L5K stanęły w miejscu. _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
|
Powrót do góry |
|
 |
aachi Wielki Demon

|
Wysłany: 25-01-2009 9:47 Temat postu: |
|
|
Kurcze w rok po wyjeździe troszkę mnie ominęło z życia serwisu...
Da radę jeszcze zobaczyć trailer? Podany wcześniej link niestety tylko informuje: "Ten film wideo został usunięty z powodu naruszenia warunków korzystania z serwisu."
I jak sprawa strategicznego L5K?
No to też troszkę zofftopię: Jak się sprawy L5K na TI mają? Oczywiście rozumiem, że forum i serwis praktycznie zamarły... ale czy przewidujesz Buzz w przyszłości reaktywowanie jakichś pomysłów, lub wprowadzenie nowych? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 25-01-2009 10:07 Temat postu: |
|
|
Ten post został złośliwie wyedytowany przez złośliwego Admina, który działając z odległości czuje się wyjątkowo bezpiecznie. Dodajmy też, że przypadkowo.
Buzz napisał: |
No, fajnie że tu też w tym swoim ciągu się wypowiadasz  |
Co do linku, to nie do mnie pytanie ;P |
To powiedz chociaż co było na filmiku
A Ty byłbyś zainteresowany?? |
Byłbym i to bardzo. Jednak ponieważ w życiu jestem otwarty na zmiany, to nie mam pewności czy za dwa miesiące nie zniknę znowu na jakiś czas z internetu.
Straty Avka do tej pory nie mogę odżałować i nie chciałbym i w L5K zawieść. _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
|
Powrót do góry |
|
 |
aachi Wielki Demon

|
Wysłany: 25-01-2009 10:52 Temat postu: |
|
|
No, fajnie że tu też w tym swoim ciągu się wypowiadasz  |
Co do linku, to nie do mnie pytanie ;P |
To powiedz chociaż co było na filmiku
A Ty byłbyś zainteresowany?? |
Byłbym i to bardzo. Jednak ponieważ w życiu jestem otwarty na zmiany, to nie mam pewności czy za dwa miesiące nie zniknę znowu na jakiś czas z internetu.
Straty Avka do tej pory nie mogę odżałować i nie chciałbym i w L5K zawieść. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|