Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wejcher Pomniejszy Demon

|
Wysłany: 20-09-2006 12:49 Temat postu: Czy to jest jeszcze aktualne/ jakas aktualizacja? |
|
|
Jestem tutaj nowy, więc witam wszystkich.
Zapisalem się wczoraj do gry w warhamca, jednak teraz, gdy tak patrze na spis prowadzących, widzę, że chyba sporo jest tutaj nieaktualnych prowadzących (kirke, iroseh - jeden wpis od 2003?) podobnie chyba jest także z graczami (sadzac po tym, że nie czekają, a maja np kilka wpisow na kilka lat)
Tutaj może konkretne pytanie, ile faktycznie toczy sie tutaj gier?
Może gdyby odświeżyć listę, nie robiłaby wrażenia takiego zombie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
Wysłany: 20-09-2006 17:56 Temat postu: Re: Czy to jest jeszcze aktualne/ jakas aktualizacja? |
|
|
Witam Cie na forum.
Masz racje jest kilka gier ktore "strasza"
Tak naprawde nie kontroluje sie MG i jak wyglada sprawa ich prowadzenia to wiedza tylko oni. _________________ --< gg: 217168 -|- e-mail: bojo@ti-rpg.pl -|- WWW: www.elf.tio.pl >--
Uderzył grom, | Błysnął piorun, | A potem zgasły gwiazdy. | I księżyc spadł z nieba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wejcher Pomniejszy Demon

|
Wysłany: 20-09-2006 18:56 Temat postu: |
|
|
Dzięki, mniej więcej rozumiem.
Jednak zastanawia mnie dlaczego ty jesteś tam umiejscowiony, skoro (chyba) nikomu nie prowadzisz gry?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 21-09-2006 13:40 Temat postu: |
|
|
Witam Wejcher
To prawda, że jest trochę starych gier, które są nieaktualne. Myślę jednak, że jeśli chcesz zagrać, to są wolne miejsca i możesz się bawić mimo tych paru zombie . Sam zresztą piszesz, że zacząłeś grę w warhamca . Podoba się? _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
Uderzajac pierwszy, uderzasz ostatni
Kiedy jesz, jedz. Kiedy czytasz, czytaj. Kiedy czytasz przy jedzeniu, czytaj przy jedzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wejcher Pomniejszy Demon

|
Wysłany: 21-09-2006 16:14 Temat postu: |
|
|
No więc zapisałem się przedwczoraj do prowadzącego "Fallen", ale nie miałem żadnego odzewu, więc postanowiłem wysłać dzisiaj maila na adres podany na mgliscie. Okazało się, że taki adres nie istnieje, wiec wysłałem wiadomość przez forum do użytkownika o takiej samej nazwie i czekam na informacje czy to właściwa osoba.
Tak więc narazie moje udzielanie się na ti-rpg ograniczam (z konieczności) do forum :|
edit
Widzę, że ktoś zrobił czystkę i sporo zombich zniknęło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
GreK Demoni Władca

|
Wysłany: 21-09-2006 19:45 Temat postu: |
|
|
Niestety temat ten przewija się już dłuższy czas i chyba nic się nie zmieniło... _________________ szukam postaci do nowego projektu psycho - horror: grek@va.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elf Demoni Władca

|
Wysłany: 22-09-2006 12:32 Temat postu: |
|
|
Z działaniem strony sa pewne problemy, dlatego najlepiej co do gry dogadać się przez forum Akurat ten organ całego organizmu funkcjonuje dobrze. _________________ MISTRZ PODZIEMI |
|
Powrót do góry |
|
 |
GreK Demoni Władca

|
Wysłany: 22-09-2006 20:52 Temat postu: |
|
|
Bo forum wlasnie opiekuje sie Bojo. A reszta lezy odlogiem.
Czyz nie tak? _________________ szukam postaci do nowego projektu psycho - horror: grek@va.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 23-09-2006 13:15 Temat postu: |
|
|
Piwko dla Boja .
Tu zawsza było i chyba zawsze będzie fajnie. Dogadać się rzeczywiście można na forum, a jak staram się pokazać (z niewiadomym skutkiem) da się też grać. _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
Uderzajac pierwszy, uderzasz ostatni
Kiedy jesz, jedz. Kiedy czytasz, czytaj. Kiedy czytasz przy jedzeniu, czytaj przy jedzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
Wysłany: 23-09-2006 16:09 Temat postu: |
|
|
wejcher napisał: |
Dzięki, mniej więcej rozumiem.
Jednak zastanawia mnie dlaczego ty jesteś tam umiejscowiony, skoro (chyba) nikomu nie prowadzisz gry?  |
Bo jak bede mial czas to wroce do prowadzenia
wejcher napisał: |
No więc zapisałem się przedwczoraj do prowadzącego "Fallen", ale nie miałem żadnego odzewu, więc postanowiłem wysłać dzisiaj maila na adres podany na mgliscie. Okazało się, że taki adres nie istnieje, wiec wysłałem wiadomość przez forum do użytkownika o takiej samej nazwie i czekam na informacje czy to właściwa osoba. |
Z tego co wiem MG juz sie odezwal do Ciebie  _________________ --< gg: 217168 -|- e-mail: bojo@ti-rpg.pl -|- WWW: www.elf.tio.pl >--
Uderzył grom, | Błysnął piorun, | A potem zgasły gwiazdy. | I księżyc spadł z nieba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
Wysłany: 23-09-2006 16:11 Temat postu: |
|
|
GreK napisał: |
Bo forum wlasnie opiekuje sie Bojo. A reszta lezy odlogiem.
Czyz nie tak? |
Nie takim odlogiem MG czy Gracza moge zawsze dodac czy wywalic wystarczy tylko napisac  _________________ --< gg: 217168 -|- e-mail: bojo@ti-rpg.pl -|- WWW: www.elf.tio.pl >--
|
Powrót do góry |
|
 |
|