Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fallen Demon

|
Wysłany: 07-08-2005 17:02 Temat postu: Terrakon 2005 - wrazenia |
|
|
Uf i dojechalismy do domu. Jako pierwsi przybyli skladamy relacje i dzielimy sie z reszta uzytkownikow wrazeniami Wiec powiem to tak: bylo super, extra, mniam mniam Fajnie bylo poznac kogos nowego (Buzza i Tabara) i zobaczyc znane juz twarze. Zabawa byla naprawde swietna i czekam na kolejne spotkanie w tym jakze milym gronie.
A teraz ide sie myc i spac, ale jestem z Wami duchem Czekam na reszte ekipy. _________________ ---}fallenAngel{--- |
|
Powrót do góry |
|
 |
tabar Wielki Demon

|
Wysłany: 07-08-2005 19:21 Temat postu: |
|
|
Witam,
No i ja po juz jestem w Lublinie, po calym urlopie i ok 6000 km drogi. Chce powiedziec, ze ten wieczor w Mirowie (niestety tylko jeden ) bede wspominal bardzo milo. Wiekszosc z Was spotkalem po raz pierwszy i bardzo sie z tego powodu ciesze. Jestescie naprawde fajnymi ludzmi i mam nadzieje, ze beda jeszcze okazje spotkac sie dluzej, pogadac, poopowiadac kawaly, pograc.
Ewa takze uwaza, wieczor byl super i dobrze sie bawila w gronie wyjatkowo milych i otwartych ludzi. Ma nadzieje, ze nie zaburzyla zbytnio RPGowania swoja obecnoscia osoby niegrajacej (miala wyrzuty, ze przez nia nie bylo grania) i bardzo docenia to, ze zrezygnowaliscie z sesji. Buzz - stwierdzila, ze masz wyjatkowy dar opowiadania kawalow i ze jestes jednym z najlepszych opowiadaczy jakich suchala (ja sie dolaczam do tej opinii). Jadac na drugi dzien co jakis czas padalo haslo broda Niemena, Ja nie wiem czy to moja wina itp.
Elf & Bojo nasze rozmowy dodaly mi zapalu do stworzenia w necie galerii zdjec z wypraw po Skandynawii i nie tylko. Takze sadze, ze za jakis czas bedziecie mogli obejrzec jak to wygladalo naszymi obiektywami.
Oczywiscie jesli Wy lub kto inny zechce obejrzec papierowe fotki, to serdecznie zapraszamy albo w Lublinie albo w Sandomierzu. I nie tylko obejrzec fotki, ogolnie jesli ktos bedzie w Lublinie to zapraszam.
pzdr Tabar |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elf Demoni Władca

|
Wysłany: 07-08-2005 21:08 Temat postu: |
|
|
My też dojechaliśmy. Co prawda jechaliśmy dłużej niż to było w planie ale po drodze sobie jeszcze zamek zwiedziliśmy w Chęcinach.
Fajnie było się znowu spotkać i szkoda ze czas tak szybko przeleciał. Tylko pogoda się kompletnie nie udała. Mnie osobiście pod koniec zimno już przestało przeszkadzać.
Tabar - Musicie sie poprawić w przyszłym roku i zostać z nami dłużej.
Co do dowcipów i głupawek to powiem, że nas prześladował do końca sedes i stara bułka ze starego sklepu:)
A teraz zabieramy sie do przeglądania zdjęć. _________________ MISTRZ PODZIEMI
Ostatnio zmieniony przez Elf dnia 08-08-2005 11:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
Wysłany: 07-08-2005 22:00 Temat postu: |
|
|
Bardzo miło było poznać wszystkich którzy byli pierwszy raz i zobaczyć tych poznanych wcześniej.
Co tu dużo mówić było świetnie mimo braku pogody, znaczy mimo deszczu i zimna.
Informacja dla będących na konwencie:
Zdjęcia będą we wtorek do zassania info podeśle mailem. Jest tego okoł 300MB
tabar napisał: |
Ewa takze uwaza, wieczor byl super i dobrze sie bawila w gronie wyjatkowo milych i otwartych ludzi. Ma nadzieje, ze nie zaburzyla zbytnio RPGowania swoja obecnoscia osoby niegrajacej (miala wyrzuty, ze przez nia nie bylo grania) i bardzo docenia to, ze zrezygnowaliscie z sesji. |
Sesja nie zając nie ucieknie a z mojej strony wolałem was poznać niż grać zwłaszcza, że uciekaliście od nas rano następnego dnia. W końcu liczy się człowiek
Elf & Bojo nasze rozmowy dodaly mi zapalu do stworzenia w necie galerii zdjec z wypraw po Skandynawii i nie tylko. Takze sadze, ze za jakis czas bedziecie mogli obejrzec jak to wygladalo naszymi obiektywami. |
Cieszę się i czekamy z niecierpliwością zwłaszcza, że sami bardzo chcielibyśmy kiedyś wybrać się na Islandie
Oczywiscie jesli Wy lub kto inny zechce obejrzec papierowe fotki, to serdecznie zapraszamy albo w Lublinie albo w Sandomierzu. I nie tylko obejrzec fotki, ogolnie jesli ktos bedzie w Lublinie to zapraszam. |
Oj lepiej uważajcie z zapraszaniem bo często jeździmy do Rakowa a to całkiem niedaleko Sandomierza i możemy się chcieć zjawić. Oczywiście nie bez wcześniejszych uzgodnień  _________________ --< gg: 217168 -|- e-mail: bojo@ti-rpg.pl -|- WWW: www.elf.tio.pl >--
Uderzył grom, | Błysnął piorun, | A potem zgasły gwiazdy. | I księżyc spadł z nieba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
XaRaF Demoni Władca

Dołączył: 05 Mar 2002 Posty: 469 Skąd: Bydgoszcz / Crieff [Scotland]

|
Wysłany: 08-08-2005 4:38 Temat postu: |
|
|
Godzina 5 minut 30 [no prawie] a ja właśnie zawitałem do domu. Zdążyłem wypakować komórkę i siedzę przed komputerem
Kolejna impreza i kolejne wspomnienia, ludzie jak zwykle nie zawiedli, pogoda niestety mogła być lepsza. Rad jestem bardzo, że mogłem poznać nowych ludzi, mam nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się w podobnym, jeśli nie większym gronie.
Po waszym odjeździe samochodami, jeszcze kilka razy wyglądało słońce by w trasie do Kotowic schować się za deszczowymi chmurami. W pociągu panowała wesoła atmosfera dzięki prowadzeniu pewnego rankingu [o którym więcej w relacji], na szczęście udało nam się znaleźć miejsce w jednym przedziale.
Buzz nie przespał swojej stacji, Andre bez problemu zdążył z przesiadką w Bydgoszczy na pociąg do Gdyni, a aachi i Loamija dalej kontynuowali swoją podróż do Kołobrzegu. Mam nadzieję, że jak tylko wszyscy będą mieli dostęp do sieci, dadzą znać o sobie.
Elf - figurka dotarła bez uszczerbku na zdrowiu, tuż przed wymarszem zapakowałem ją w etui od okularów, teraz ładnie stoi na półce i mógłbym ją podziwiać godzinami.
pozdrawiam _________________ liberate tuteme ex infernis
---
Szkocja - moja nowa rzeczywistość od 19 czerwca 2007 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tabar Wielki Demon

|
Wysłany: 08-08-2005 10:27 Temat postu: |
|
|
Witam,
Cytat: |
Informacja dla będących na konwencie:
Zdjęcia będą we wtorek do zassania info podeśle mailem. Jest tego okoł 300MB |
Pusc do mnie tez: tabar5@poczta.onet.pl
Sesja nie zając nie ucieknie a z mojej strony wolałem was poznać niż grać zwłaszcza, że uciekaliście od nas rano następnego dnia. W końcu liczy się człowiek |
Oj lepiej uważajcie z zapraszaniem bo często jeździmy do Rakowa a to całkiem niedaleko Sandomierza i możemy się chcieć zjawić. Oczywiście nie bez wcześniejszych uzgodnień  |
Spox tylko trzebaby by zgrac zebym i ja byl w Sandomierzu akurat.
pzdr
Tabar |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elf Demoni Władca

|
Wysłany: 08-08-2005 12:46 Temat postu: |
|
|
A teraz powiem Wam coś niezbyt miłego - dym z ubrań nie odpuscił po praniu. Jedziemy dalej
W dodatku w Rzeszowie dziś deszcz, więc to normalnie wygląda na zemstę natury. _________________ MISTRZ PODZIEMI |
|
Powrót do góry |
|
 |
XaRaF Demoni Władca

|
Wysłany: 08-08-2005 14:38 Temat postu: |
|
|
Hmm... więc teraz nie tylko cF będzie sam jechał
Prania jeszcze nie robiłem, plecak nawet nie rozpakowany. Póki co w Bydgoszczy niby 25 stopni, słońca jednak nie ma, a na niebie spore chmury. Podczas mojej nieobecności pogody pięknej też nie mieli. Teraz siedzę zawinięty w ciepły koc i mam nadzieję, że gdy jutro wstanę wszystko wróci do normy. Dobrze przynajmniej, że z nosa nie leci.
---
|
Powrót do góry |
|
 |
Buzz Demoni Władca

|
Wysłany: 08-08-2005 19:46 Temat postu: |
|
|
Witam
Tak, tak, to ja, ten koleś przez którego straciliście tyle godzin na słuchaniu kawałów zamiast grać albo po prostu sobie pogadać. Padła nawet propozycja (to chyba nawet z moich ust ), żeby w przyszłym roku umówić się na konwent na inną datę niż będzie na forum. Dzięki temu Buzz nie dojedzie .
Dzięki Tabar za komplement. W zasadzie to podziękuj Ewie.
A tak swoją drogą to cieszę się, że jakoś zmoibilizowałem się i dotarłem w tym roku na terraKON. Na prawdę było bardzo fajnie - lepiej niż się spodziewałem. Wiecie jak to jest: zna się ludzi tylko przez net, więc może wyjść różnie. A tu taka miła niespodzianka.
A co do rankingu, o którym wspominał Xaraf, to już na dworcu Aachi rzucił pomysł by wszystkich obgadać. Zaczął alfabetycznie, więc od siebie. Potem na tapetę poszedł Andre (również obecny) i inni. W pociągu postanowiliśmy to spisać, żeby nie zapomnieć i wrzucić na stronkę. Dysponuję więc zeszytem (czyt. teczką) z informacjami na temat każdego. Bójcie się, bo sporo się tego uzbierało.
Nie muszę chyba mówić, że jak ktoś z Was będzie przypadkiem w Toruniu, to serdecznie zapraszam na pifko
Pozdrowionka _________________ http://farmersi.pl/index.php?idp=160352
Uderzajac pierwszy, uderzasz ostatni
Kiedy jesz, jedz. Kiedy czytasz, czytaj. Kiedy czytasz przy jedzeniu, czytaj przy jedzeniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elf Demoni Władca

|
Wysłany: 08-08-2005 20:27 Temat postu: |
|
|
No to ja żałuję że nie mogliśmy uczestniczyć w obgadywaniu (najlepiej podowalać nieobecnym), tym bardziej mam nadzieję szybkiego wglądu w teczkę.  _________________ MISTRZ PODZIEMI |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
|
Powrót do góry |
|
 |
XaRaF Demoni Władca

|
Wysłany: 08-08-2005 22:23 Temat postu: |
|
|
Buzz - a miałabyć taka niespodzianka, samo hasło ranking jeszcze niczego nie zdradza, choć oni sami jeszcze nie podejrzewają jaką formę przybrało obgadywanie
Bojo napisał: |
Obgadywanie? Wszystkich po kolei? Bez sensu. |
Wcale nie takie bez sensu, zresztą wkrótce się przekonasz, bo i na Twój temat coś się tam uzbierało
A zdjęcia mocne, wcale ekipie nie zazdroszczę paradowania w takich ciuszkach.
Tworzenie teczki było bardzo wesołe, zwłaszcza gdy rozpoczynał aachi, mówiąc o sobie w trzeciej osobie, świetnie się tego słuchało, później w pociągu zabawa zmieniła trochę formę i nawet zwycięzca został wyłoniony.
Ale o wszystkim dowiecie się w swoim czasie, więc Buzz upraszam Cię o nie zdradzanie informacji przed czasem, albo dajemy to tutaj na forum [wtedy najlepiej w jednym poście, chronologie już ustaliliśmy] albo przesyłasz to do mnie i wtedy pojawi się razem z całą resztą w dziale TerraKON'u.
---
|
Powrót do góry |
|
 |
Bojo Site Demon

|
Wysłany: 09-08-2005 7:19 Temat postu: |
|
|
XaRaF napisał: |
Wcale nie takie bez sensu, zresztą wkrótce się przekonasz, bo i na Twój temat coś się tam uzbierało |
Ja radzę uważać bo zawsze mogę zablokować zdjęcia do “odpowiedniego” czasu  _________________ --< gg: 217168 -|- e-mail: bojo@ti-rpg.pl -|- WWW: www.elf.tio.pl >--
Uderzył grom, | Błysnął piorun, | A potem zgasły gwiazdy. | I księżyc spadł z nieba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
XaRaF Demoni Władca

|
Wysłany: 09-08-2005 7:36 Temat postu: |
|
|
Bojo napisał: |
Ja radzę uważać bo zawsze mogę zablokować zdjęcia do “odpowiedniego” czasu  |
Bez obaw, zabawa przybrała taką formę, że nikt nie powinien poczuć się urażony, a efekt końcowy należy potraktować z dużym przymrużeniem oka.
---
|
Powrót do góry |
|
 |
Elf Demoni Władca

|
Wysłany: 09-08-2005 10:43 Temat postu: |
|
|
A wiec Wy dostaniecie zdjęcia jak my dostaniemy teczke hy! _________________ MISTRZ PODZIEMI |
|
Powrót do góry |
|
 |
|